Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з Міністерством освіти і науки України розробили матеріали для  лялькового театру «Іскорки суперсил». Яскраві герої допоможуть діткам від 3 до 6 років налагоджувати спілкування  з однолітками та дорослими, розуміти краще  свої емоції, дізнатися  більше про навколишній світ та суспільство, здорове харчування , безпечну поведінку, а також сприятимуть  розвитку творчих здібностей вихованців.  

«Ляльковий театр від ЮНІСЕФ допоможе дошкільнятам здобувати суперсили — важливі життєві навички, які знадобляться їм зараз і в дорослому житті, — наголосив заступник голови Представництва ЮНІСЕФ в Україні Дуглас Хейгеман. — Ранні роки визначають подальше життя й реалізацію потенціалу дитини. Для нас важливо надати батькам, опікунам і вихователям додаткові та альтернативні навчальні ресурси для щоденного розвитку дітей дошкільного віку, що особливо важливо в умовах війни».

Яскраві набори для роботи в групах вихователі самостійно замовили та отримали в серпні 2023 року. А у вересні вже розпочали роботу із застосуванням рекомендованих матеріалів. Дітки з великим задоволенням долучаються до такої цікавої та корисної діяльності.