У ЗДО Золотий колосок відбулись інформаційно-просвітницькі заходи з нагоди відзначення Дня Української Державності

         28 липня Україна відзначає День Української Державності.

         Цей день має на меті утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії державотворення України. Ці факти засвідчено першими згадками про заснування міста Києва та історичні події, пов’язані з діяльністю  славнозвісного державотворця  князя Київського Володимира. День Української державності символізує тисячолітні традиції, розвиток українського війська та поєднує народний, релігійний та державний аспекти.

         У комунальному закладі «Софіївсько-Борщагівський заклад дошкільної освіти Золотий колосок» організовано та проведено кілька інформаційно-просвітницьких заходів з нагоди відзначення цього дня. Зокрема, проведено тематичну бесіду «Побут наших предків» у народознавчій світлиці, конкурс малюнків на асфальті «Моя квітуча Україна», тематичні бесіди та перегляд рекомендованих мультфільмів та відеороликів.   

       

Історія нашої держави багатовікова, сповнена возвеличеннями  і падіннями,  пронизана змістовими ідеологіями суспільства, відзначена талановитими та обдарованими українцями, що здобули світове визнання. Наша гордість та незламність заслуговує на повагу.

Будьмо гідними нащадками нашої Держави!