Наш дитячий садок – це країна дитинства, де панує радість, дзвінкий сміх та любов.
Випускний – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.
16-19 травня 2023 року відбулись цікаві та змістовні урочисті святкування “Випуск-2023”, які запа­м’ятаються діткам і зали­шать добрі спогади про щасливі роки в ЗДО Золотий колосок.
Під чарівні звуки вальсу наші випускники зробили перші кроки до наступної сходинки – навчання у початковій школі. У ході святкування наші вихованці показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців, хореографічних номерів.
Багато хороших слів було сказано в цей день про наших випускників, їх батьків, і на адресу адміністрації, вихователів та колективу ЗДО, бо саме завдяки нашим спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне – активних дітей, які мають мрії та плани, які мають високу мету в житті, які стануть нашим майбутнім!
Директор ЗДО Савенко Людмила звернулась з вітальним словом до випускників, зауваживши, що наша свобода має надзвичайно високу ціну, але ми разом прийдемо до Перемоги. Подякувавши українським Захисникам, побажали цікавого навчання в школі та урочисто вручили кожному випускнику дипломи про закінчення ЗДО Золотий колосок.
…Швидко пролетіли роки в стінах нашого садочка…. швидко минули святкування, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – навчання у школі.
А наші чудові вихователі Наталья Ляшук , Світлана Шевченко , Ірина Корнієнко , Дар’я Оверченко , Тетяна Ляшук , Олена Імаєва , Светлана Стуоовс , Оленка Марченко вже чекатимуть маленьких діточок восени.